Inbraakbeveiliging

Vele woningen en bedrijven zijn wel eens geconfronteerd met een inbraak of poging daartoe. Uit gesprekken met  slachtoffers van inbraak blijkt dat de directe materiële schade groot kan zijn. Vaak is er behalve directe materiële schade ook bijkomende indirecte en immateriële schade. De indirecte schade houdt in dat de inbraak gevolgen heeft voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Wanneer  de computers met de administratie worden ontvreemd kan er niet worden gewerkt. Ook kunnen er spullen worden ontvreemd met een grote emotionele lading, wat valt onder immateriële schade. Tenslotte komt het voor dat een inbraak negatieve gevolgen heeft voor het gevoel van veiligheid in huis of op het werk, doordat de privacy is geschonden.

Een beveiligingssysteem, in combinatie met goed hang en sluitwerk, verkleind de kans dat er bij u wordt ingebroken en daardoor de kans op schade. Wanneer iemand uw woning of bedrijfspand binnendringt neemt uw beveiligingssysteem dit waar. Wordt niet snel de juiste cijfercode ingetoetst op het codebediendeel dan gaat er een alarm af en wordt er een melding verstuurd naar een meldkamer of het waarschuwingsadres. Aangezien inbrekers het risico om opgemerkt te worden willen vermijden zullen ze beveiligde panden veelal links laten liggen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Camerasystemen


Camera bewaking heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Dit komt doordat de kosten voor zowel camera's als voor de opslagmiddelen van camera beelden de afgelopen jaren flink zijn afgenomen. Camera's worden ingezet om een locatie te bewaken, aangezien de beelden die de camera maakt 24 uur per dag kunnen worden opgeslagen op een recorder of computer. Hiermee vermindert camerabewaking de kans op diefstal en vergroot het de kans dat eventuele daders van diefstal later worden gepakt. Dérogée Beveiligingen heeft al decenia ervaring met het installeren, afstellen en onderhouden van camera bewakingssystemen.

De huidige generatie  camera bewakingssystemen bieden ook de mogelijkheid om digitaal in te loggen. Deze digitale verbinding maakt het mogelijk om met een computer, smartphone of tablet  beelden van het bewakingssysteem op te vragen. Op deze manier kunnen camera's bijvoorbeeld gebruikt worden om een alarmmelding van een beveiligingsinstallatie te verifiëren, of uw woning of bedrijfspand te controleren.  

Brandmeld- en ontruimingssystemen

Brand in een woning, bedrijf, school of instelling is iets dat iedereen wil voorkomen. Voor brandbeveiliging in huis zijn losse rookmelders of rookmelders aangesloten op het beveiligingssysteem een uitkomst. Grotere bedrijven, scholen en instellingen maken soms de keuze (of worden daartoe verplicht) om een brandmeld- en ontruimingssysteem te laten installeren. Dérogée Beveiligingen is een NCP erkend branddetectie bedrijf en heeft een ruime ervaring met het installeren en controleren van brandmeld- en ontruimingssystemen.
De brandmeld- en ontruimingssystemen zijn er op gericht om brand zo snel mogelijk te detecteren zodat het pand snel kan worden ontruimd. Bij brandmeldsystemen vindt zowel handmatige als automatische detectie plaats, zodat een beginnende brand sneller kan worden gelokaliseerd en bestreden door gealarmeerde instanties.  

Toegangscontrole en werktijdregistratiesystemen

Met een toegangscontrole systeem kan de beheerder bepalen welke werknemers toegang hebben tot bepaalde ruimtes en op welke momenten. Het systeem werkt met behulp van zogenoemde tags en taglezers. Iedere werknemer draagt een individuele tag. Bij iedere deur van een afgeschermde ruimte hangen taglezers. De beheerder kan zo voor iedere ruimte bepalen welke tags toegang verschaffen en op welke tijden. Ook wordt bijgehouden wie de ruimtes hebben betreden.
Aangezien het toegangscontrole systeem bijhoudt wie aanwezig is en in welke ruimte, kan het gekoppeld worden aan een werktijdregistratiesysteem. Hierbij wordt automatisch bijgehouden hoe lang iedere werknemer aanwezig is. Verschillende klanten van Dérogée Beveiligingen werken met deze systemen. 

Onderhoud / 24 uursservice

Voor ieder door ons opgeleverd of overgenomen beveiligingssysteem bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit en de continuïteit van het beveiligingssysteem te garanderen.
Het leveren van goede beveiligingsinstallaties vraagt om goed personeel en goed materiaal. Ons kleine team van betrokken, goed opgeleide krachten installeert systemen die zich door de tijd heen bewezen hebben. Mocht er zich onverhoopt toch een storing in uw systeem voordoen, dan bieden wij 24 uursservice.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, voor u staat ons team van beveiligingsspecialisten klaar om u te helpen!